9 Reacties
vorige maand
Ivm listeria raden ze af om dit te doen volgens mij. Ook met bereidde maaltijden max 2 dagen.
Er kunnen 1000 reacties zijn dat t goed is maar dat zegt niks over jouw vleeswaren
Je moet voor jezelf bepalen of je dat risico het waard vind. De kans is enorm klein maar het gevolg wel groot als je die enorme pech hebt.
(Ik at het zelf wel gewoon nog 1 dag extra ofzo)
vorige maand
Ik eet alles echt 5 dagen ofzo 馃槀 Ham, kipfilet, salami, maakt niet uit. Zolang het er goed uit ziet eten wij het hier.
(Komt voort uit het feit dat we heel lang met z'n twee毛n waren, en telkens na 2 dagen al de helft van alles zouden moeten weggooien. Zo is het er langzaam maan ingeslopen. En tijdens zwangerschappen niet anders gedaan!).
vorige maand
Reactie op Isabel_90
Gast dit over broodbeleg? Zo ja, dan wist ik dat niet en heb ik dus ook nie ...
Jaa broodbeleg inderdaad!
vorige maand
Reactie op Isabel_90
Gast dit over broodbeleg? Zo ja, dan wist ik dat niet en heb ik dus ook nie ...
Same, ik wist dit ook niet (twee gezonde kinderen en een miskraam met 9 weken, misschien toch m'n boterhammenworstje te lang bewaard).
vorige maand
Ik heb wel geprobeerd om hier zoveel mogelijk op te letten. Maar ook echt niet altijd gelukt hoor. Ik denk persoonlijk dat die twee dagen wel heel voorzichtig is. Normaal doen we echt wel een week met vleeswaren, en nog nooit ziek geworden ervan.
Hoe wij het deden tijdens de zwangerschap: ik at twee dagen mee van de vleeswaren die we haalden. De rest at mn man op. Dan at ik de rest van de week gewoon iets anders
vorige maand
Jaa ik was benieuwd hoe andere zwangeren ermee omgaan. Zelf denk ik ook dat een dagje of 2 ook wel okay is.














